Ορθομοριακη ιατρικη

Ορθομοριακή ιατρική

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής ,η μόλυνση του περιβάλλοντος και οι κρατούσες διατροφικές συνήθειες αποτελούν από μόνες τους βασικές αιτίες επιβάρυνσης του ανθρώπινου οργανισμού και αύξησης του κινδύνου νόσησης.

Στη σημερινή εποχή αποτελεί γενική παραδοχή ότι οι βιταμίνες, τα μέταλλα και μια σειρά από άλλες ουσίες φυσικής/βιολογικής προέλευσης, προστατεύουν  από πολλές ασθένειες και βοηθούν στην ενεργοποίηση του οργανισμού για την καταπολέμησή τους.

Στόχος της Ορθομοριακής Ιατρικής είναι η διατήρηση της καλής υγείας και η αντιμετώπιση των παθήσεων ,μέσω της ύπαρξης στον ανθρώπινο οργανισμό των ‘σωστών θρεπτικών ουσιών’ και της διατήρησή τους σε φυσιολογικά επίπεδα.

Για να διατηρήσει καλή υγεία ο οργανισμός, πρέπει να προσλαμβάνει θρεπτικές ουσίες απαραίτητες για τη ζωή, οι οποίες να υπάρχουν στις σωστές πυκνότητες μέσα στα κύτταρα.
Καθώς αυτό δεν είναι εύκολο εξαιτίας του σύγχρονου τρόπου διατροφής, Ορθομοριακή Ιατρική στοχεύει στην:

  • Πρόληψη διατροφο-εξαρτημένων ασθενειών
  • Βελτίωση συνολικής κατάστασης της υγείας
  • Βελτίωση της φαρμακοθεραπείας

Διατήρηση της ζωτικότητας και αποδοτικότητας μέχρι τα βαθιά γεράματα.

Η Ορθομοριακή Ιατρική χρησιμοποιεί μόνο ουσιώδεις διατροφικές ουσίες, όπως: Βιταμίνες, Ιχνοστοιχεία, Μεταλλικά στοιχεία, Αμινολιπαρά, Ουσιώδη Λιπαρά Οξέα, Φλαβονοειδή, Φυτοοιστρογόνα, Ένζυμα, Προβιοτικά, Πρεβιοτικά.​